Google+ Followers

sunnuntai 4. toukokuuta 2008

Kesä tuli tänään Tikkalaan!

Hiirenkorvat aukesivat tänään, siis kesä on tullut!
Iltapäivällä oli mittarissa lähes 22 astetta, oli niin lämmintä kuin keskikesän aikoihin.
Mutta ei tätä onnea kestä kauan, jo huomenna kylmenee alle 10 asteen, sitä kestääkin sitten useita päiviä. Mutta tervetuloa silti sinä ihana ja oikullinen suvi.

Vain hetken aikaa, ja kaikki siirtyy muistojen joukkoon.

Tikkalaan on puuhattu innolla rockbaaria. Hommassa on Osuuskunta Tikkalan Kassa ja kovan tason ammattimiehet. Mukana on kuuluisuuksia ja sitten muita ehkä hieman vähemmän kuuluisia. Elokuvaohjaaja Markku Pölönen on tuonut baariin kulissit, joita kyläläiset saavat ihmetellä kaljalla käydessään. Tikkalan baarissa filmataan kesällä kuulemma joku kohtaus Markku Pölösen uuteen elokuvaan, joten kyläläisille ja muille uteliaille on tiedossa mielenkiintoiset ajat. Meillä Tohmajärvellähän on iso joukko innokkaita harrastajanäyttelijöitä, jotka varmaan hyvin mielellään tulevat avustamaan taas tähänkin uuteen elokuvaan.

Baari avattaneen kesäkuussa, niin olen Karjalaisesta lukenut. Lehden palstoilla onkin käynyt varsin kiivas keskustelu baarin hyödyistä ja haitoista. Kaikki kyläläiset eivät ole yhtä innostuneita baarin avaamisesta kuin sen puuhamiehet ja naiset ovat. Muistetaan vielä vanhoja "hyviä" aikoja, jolloin entinen baari oli toiminnassa. Kyläkauppiaalta oli muutaman kerran revennyt paita päältä, kun oli joutunut rauhoittelemaan baarin asiakkaita. Satuin sen näkemään kaupan pihalla, joten tarina on tosi.

Toivotaan että huonot ennustukset eivät käy toteen, vaan baari tuo uutta, hohdokkaampaa elämää meidän kotikyläämme. Uskoisin että myös sinipukuisia komeita miehiä tai naisia nähdään teillämme entistä useammin, kuten oli 1980-luvulla. Onhan se hyvä että rattijuopot jäävät kiinni eivätkä ole vaaraksi muulle liikenteelle.

Oikein herttaista sunnuntai-iltaa kaikille. Mennään tanssimaan Tähtien kanssa!
Aili-mummo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos komentistasi! ♥