Google+ Followers

torstai 12. kesäkuuta 2008

Tänään juhlitaan!

Tänään ukki pääsee sairaalasta, hän oli siellä 1½ viikkoa. Itse sairastelin kotona sitkeää flunssaa kuukauden ajan, en tiedä onko se vieläkään loppunut.

Tänään juhlitaan ukin 72v. syntymäpäivää omassa porukassa. Tytöt tulevat onnittelemaan Mauria ja tuomaan kukkakimpun oman puutarhan kukista. Syreenit kukkivat parhaillaan. Muutama päivä sitten satoi lunta. Kylmää ja märkää on ollut tänä kesänä, saa nähdä lämpeneekö ensinkään.

Marjapensaat ja omenapuut ovat olleet kukassa jo viikkoja, mutta pölyttäjiä ei ole näkynyt, vain kärpäsiä parhaina päivinä. Eivätkä pölyttäjät voi näin kylmällä ilmalla edes lentää. Jos koko kesä jatkuu tähän malliin, ei voi odottaa muuta kuin katovuotta. Säälin karjatilallisia, joiden lehmät sairastuvat ulkona utaretulehduksiin kylmän vuoksi. Ei käy heitä kateeksi...

Kun asuu yksin viikkoja, saa vähän esimakua siitä, miltä yksinasuminen tuntuu. Olen monesti ajatellut etten haluaisi olla mikään yksinasuja, mutta se asiahan ei ole omassa vallassani. Ei ole enää edes kissaa, josta saisi seuraa. Päätimme kuitenkin että emme enää hanki uutta kissaa kun entinen kuoli. Kissakin vaatii palveluja siitä ilosta että sitä voi silittää. Mutta sehän on jokaisen oma valinta, tietenkin. Eniten seuraeläimistä rakastan kissoja, se on hyvin itsenäinen eläin, mutta ei sillä tavoin mielistele isäntäänsä eikä "nuoleskele" häntä kuin koira. Mielistely on minulle vastenmielinen asia, sanotaan mieluummin suoraan ja reilusti edessä päin eikä selän takana.

Toivottavasti niitä lämpimiä kesäpäiviä vielä tulee, kaikille meille toivoo Aili-mummo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos komentistasi! ♥