Google+ Followers

perjantai 22. elokuuta 2008

Hässäkkää on riittänyt

Kaikenlaista kiirettä ja hässäkkää on viime viikkoina ollut ihan liikaa, lisäksi nettiyhteys oli poikki maanantai-illasta tämän viikon perjantaiaamuun asti. Joten näistä syistä kirjoittaminen on jäänyt: en ole voinut olosuhteista johtuen. Lisäsin blogini blogilistalle, josta syystä pari kommenttia on tullut eri aiheisiin. Toista en julkaissut, sillä sen aihe oli ihan henkilökohtainen. Listan osoite on: http://www.blogilista.fi

Uusia nettituttavuuksia tulee koko ajan, ei vähiten sukuseuran takia. Valitettavaa että kukaan ei halua uudeksi sukuseuran puheenjohtajaksi/esimieheksi. Sukuasioista kiinnostuneita ihmisiä on pilvin pimein ja lisää tulee koko ajan.
****
Tänään kävimme asiareissulla Joensuussa, minulla oli mammografia. Saa nähdä, onko vastauksessa jotakin poikkeuksellista.

Kävimme myös Kenkätorilla ostamassa yhdet kävelykengät. Minulla on hyvin suurikokoinen jalka, numeroa 42, ja lisäksi neuropatia. Juhlakengistä olen saanut jo luopua, sillä en kärsi ahtaa jalkojani pieniin, suippokärkisiin ja korkeakorkoisiin jalkineisiin. Minulle riittää hyvin suuret, pehmustetut ja ongelmajaloille tehdyt kotimaiset kävelykengät. Niillä on hyvä tepsutella...

Myös vaatteiden ostamisessa on omat hankaluutensa. Pahinta on kun en löydä mieleisiäni puseroita. Nykyään niissä on mahdottoman suuret kaula-aukot, mikä ei käy minun makuuni, ja lisäksi kaulani on arka kylmälle. Sairastan vähän väliä kurkkutulehduksia, josta syystä kaulani on oltava hyvin suojattu.

Tällaista se on vanhan elämä, ei paljon naurata.
****
Kolme viikkoa on kulunut metsässä lastenhoidon ohella. Marjoja on kertynyt suorastaan kiitettävästi, pakastimet on täynnä. Kun päivällä kerää vadelmia yhteen menoon viisi tuntia, ja illalla siivoaa ja pakastaa ne, on loppu vapaa-aika helppo käyttää. Eikä jaksa enää yhtään mitään, paitsi lukea jonkin aikaa vuoteessa ennen unen tuloa.

Oikein hyvää loppukesää teille kaikille toivoo Aili-mummo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos komentistasi! ♥