Google+ Followers

sunnuntai 16. marraskuuta 2008

Haista kukkanen Sonera!

Sain muutapäivä sitten sinulta kirjeen. Siinä luki muunmuassa:

"Hyvä asiakkaamme, Sonera siirtää alueellasi laajakaistapalveluja vuoden 2010 alusta kiinteää puhelinverkkoa edullisempaan langattomaan verkkoon, jonka tilaajaksi sinun on mahdollista siirtyä jo nyt. Asut alueella, jolla kiinteän puhelinverkon huolto- ja ylläpitokustannukset ovat koko ajan kasvaneet, eikä toiminta asiakaskunnan vähentyessä ole nykymuodoissaan kannattavaa. Muutamme hinnat paremmin kustannuksia vastaaviksi. Haluamme palvella kaikkia asiakkaitamme myös tulevaisuudessa..."

"Kiinteän puhelinverkon laajakaistaliittymäsi kuukausihinta on 1.1.2009 lähtien 69,90 euroa. Määräaikaisen sopimuksen tehneillä asiakkailla hinta muuttuu vasta määräaikaisuuden päättyessä".
---
Sitten Sonera tarjoaa nähtävästi 450 verkkoa. Onpas juhlallista ellei suorastaan upeaa.
Että ihan tätä leikkipeliä. Nyt minulla on ollut käytössä hieman yli 2 megaa, vaikka hinta 51 e/kk edellyttäisi 8 megaa. Sen käyttö maksaa siis ensi vuonna 70 euroa/kk.
Mene suohon Sonera! Onko taas tarkoitus ostaa jostakin ulkomailta tyhjää ilmatilaa kymmenillä miljardeilla niin kuin joitakin vuosia sitten? Sellaisiahan ne sinun sijoituksesi ovat. Muille luvataan jo 100 megan valokuitua, mutta meitä maaseudun asukkaita kyykytetään; luvassa on melkein tyhjää. Pitäneekö surffailu lopettaa kokonaan, ja muukin netin käyttö. Siitähän kerkesikin melkein jo tulla tapa...

Jos ja kun siirryn kaikenmaailman mokkuloihin tai vastaaviin, ei firman nimi ole varmasti Sonera, vaan joku muu. Saatavilla on toivottavasti parempia ja halvempia palveluja kuin Soneralla.

Lankapuhelin loppui, kun se kallistui mielettömästi, samoin vaihdoimme kännykkäliittymää, ensin Elisaan ja nyt DNA:han. Se on toiminut kohtuullisella maksulla ja paremmin kuin Elisa tai Sonera, eli kuuluvuus on parempi.

Kyllä meitä maalaisia sorretaan - ja rahastetaan surutta. On Soneralla varaa ostaa vaikka tyhjää ilmatilaa jostakin maasta taas tulevaa niin sanottua tarvetta varten.

Ahneella on paskanen loppu, vai mitä Sonera?


Oikein miellyttävää sunnuntai-iltaa kaikille toivoo äkäinen Aili-mummo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos komentistasi! ♥