Google+ Followers

maanantai 1. joulukuuta 2008

Operetti nimeltä Rauhankyyhky

Ja paskanmarjat. Tämän operetin sinä varmaan haluaisit kuulla. Se oli Brahmsia tai Mozarttia. Joku taiteilija kuitenkin joka sen lurituksen sävelsi. Pari kimeä-äänistä sopraanoa kiljui kurkku suorana. Ja Caruso lauloi Jennistä, josta hän haaveili. Ja taas soi viulu. Sen soittaja lensi kohti uneksivaa kuuta.

Työläiset ja taiteilijat, liimautukaa yhteen sekä pajatsot ja rahakoneet. Paksut sikarit hampaissa rahamaailman miehillä. Sikariporras maalaa rauhankyyhkyjä Eiffeltornissa. Heil Hitler, puhu paskaa. Taas alkoivat pommitukset. Sotilaskypärä päässä rauhankyyhkyillä. Sota oli muka loppunut.

Pojat tappelevat muruista. Kerjäläisellä on nälkä vaikka hän soittaa viulua. Ja kuningas veisasi: God save the king! Sota oli muka loppunut. Sitten matkustettiin Skotlantiin. Bobby käveli kadulla kädet selän takana ja Bobbylla oli päässään pulun paskaa. Sikariporras maalaa rauhankyyhkyjä Eiffeltornissa.

Oli viulukin seinällä ja kubistinen taulu jota rakastaja esitti. Kuului olevan ihan Picasso, mies makuulla munasillaan. Lopulta Picasso pakeni luonnon rauhaan. Akka pakeni. rakastaja parkui sydäntäsärkevästi. Picasso piti esityksen ateljeessaan: tosi loistava kokoelma. Runsasraamiset taulut ja naiset. Ja taas soi viulu. Picassoa janotti. Hän kävi ostamassa pullon shampanjaa ja skoolasi suomalaisen Sirkan kanssa. Ja Sirkan tissit tanssivat balettia.

Kokoelmasta Hullun lehmän tanssi. Kitee 1999.


Oikein hyvää maanantai-iltaa kaikille toivoo Aili-mummo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos komentistasi! ♥