Google+ Followers

maanantai 9. maaliskuuta 2009

Blogistelua

Meitä lukijoita varten on monissa lehdissä mukana blogit-sivusto. Niin on KeskiKarjalanVerkkonelosissa, paras mielestäni verkkolehti Uuden Suomen palstoilla. On Aamulehdelläkin ihan mukiinmeneviä blogeja, samoin MTV kolmosella, mutta valinnanvaraa on vähemmän ja kirjoitukset päivittyvät kovin hitaasti. MT eli Maaseudun Tulevaisuuden blogit ovat tainneet vajota syvälle suohon, kirjoittajat ovat unohtaneet ne kuukausiksi. Ei sellaista jaksa lukea eikä ymmärtää. Lisäksi sanankäyttö on tyhjänpäiväistä hölynpölyä useimmissa tapauksissa.

Myös Tohmajärven kunnanjohtaja Olli Riikonen aloitti kirjoittelemisen noin kuukausi sitten, mutta nyt on kulunut jo kolme viikkoa mennyt ilman mitään tietoa asioiden etenemisestä. Ehkä sen ymmärtää, kun menossa on sekä kouluverkon alasajo että Hellin aloitus ja muut vaikeudet. Ei varmasti ole helppoa kunnanjohtajallakaan näinä aikoina.

Minä taas menin mukaan Verkkonelosiin sen takia, että minua pyydettiin. Ajattelin että voisin sitä kautta saada enemmän lukijoita. Kirjoituksistani vastaan itse, mutta toisten jutuista en ota vastuuta. Tämä on varmaan myös muiden Verkkonelosten kirjoittajakaartin kanta.

Verkkonelosilla on alku ollut päätoimittajan mukaan hyvin lupaavaa, jo 15 päivässä sivuilla oli käyty 20 000 kertaa. Toivottavasti voimme olla yhtenä lenkkinä keskustelussa mukana näinä vaikeina ja mielenkiintoisina aikoina. Toivottavasti keskustelu lisää tietoa ja antaa uutta uskoa kaikista vaikeuksista selviämiseen, onhan se meidän kaikkien yhteinen etu.

Oikein hyvää jatkoa kaikille lukijoille toivoo Aili-mummo

2 kommenttia:

  1. Samantapaisia ovat minunkin aatokseni Nelosten suhteen. Voi tuoda esille asioita, joita pitää tärkeinä. Se ei ole ollut minulle muutoin mahdollista. Blogini lukijat ovat suurimmalta osin Keski-Karjalan ulkopuolelta, eivätkä nämä paikalliset asiat heitä sillä tavalla kiinnosta. Kesäaikaan muut harrastukset vievät tosin osaltani voiton Nelosiin kirjoittelusta, mutta varmaan siellä väkeä riittää.

    VastaaPoista
  2. Oletan että minun lukijani ovat pääasiassa tästä lähipiiristä, kirjoittelenhan enimmäkseen paikallisasioista.

    Toivottavasti sitten kesällä niitä kirjoittajia riittää, kun sinä et ole tekemässä juttuja.

    Kiitos, Erkki!

    VastaaPoista

Kiitos komentistasi! ♥