Google+ Followers

keskiviikko 2. joulukuuta 2009

Tikkalan Tikankolo-kerho

Eilen 1.12.2009 perustettiin kylälle kerho, jossa keskustellaan menneistä, tulevista ja mistä vain; nautitaan yhdessä kahvia ja seurustellaan keskenään. Tavoitteet eivät ole siis kunnianhimoiset, vaan kerhon tarkoitus on palvella ihmisten viihtyvyyttä ja tuttujen tapaamisen tarvetta. Asialla on kolme naista, Mikkosen Kerttu ja Riitta sekä Iittiläisen Kaisu. Paikalla oli kolme miestä ja kymmenen naista. Lisääkin entisiä ja nykyisiä kyläläisiä mahtuu.

Kokoontumispaikkana on Mikkosen liiketalon entinen Tikkalan postin ja kampaamon takahuone. Kahvipöytä oli pramea, oli pullaa ja kakkua sekä lisäksi täytekakku, pöydässä oikea pellavaliina. Kaisun ja Riitan johdolla sovittiin yhteiset säännöt ja nimi kerholle sekä päätettiin tulevista kerhotapaamisista. Seuraavaan kokoukseen 12.01.2010 klo 12.00 kutsutaan lehtimies paikallislehdestä. Lisää tietoja voi kysyä Mikkosen Riitalta, puhelin 050 567 92 63.

Ohjelmaa esitti tapansa mukaan Teuvo Latvala Erkki Lehikoisen avustamana. Kyläyhdistyksen edustaja Minna Susi-Ilvonen pistäytyi myös paikalla, ja vie varmaan terveisiä Tikkalan kyläyhdistykselle. Sovittiin neljästä seuraavasta kerhokokouksesta, jotka ovat: 12.01.2010 klo 12.00; 26.01.2010 klo 12.00; 09.02.2010 klo 12.00; 23.02.2009 klo 12.00. Lupasin kirjoittaa ajat myös kyläyhdistyksen vieraskirjaan, mistä ne myös löytää. - Toivotetaan kaikki lämpimästi tervetulleiksi!

Etuhuoneessa toimii näiden kolmen naisen perustama kirpputori, jolta voi halutessaan ostaa jotakin mieleistä. Itse löysin kirjan, jota aion lukea ja mahdollisesti lainata tähän blogiini jonkin lämpimän tai merkittävän ajatuksen.

Oikein hyvää keskiviikkopäivää kaikille lukijoille toivoo Aili-mummo!

2 kommenttia:

 1. Hymyilevä eläkeläinen2. joulukuuta 2009 klo 17.05

  Onnea kerholle! Tuommoisia kerhoja tarvitaan, pelkkä yhdessäolo antaa ihmisille mukavaa potkua elämään.

  Täällä Mynämäelläkin toimii seurakunnan kultaisen iän kerho, jossa tärkein tapahtuma on kahvinjuonti ja yhdessäolo. Ei häiritse edes se, että seurakuna pitää pienen hartaushetken! Ja retkiäkin tehdään erilaisiin kulttuurikohteisiin.

  VastaaPoista
 2. Jotain samantapaista on tälläkin kerholla suunnitteilla, retkistä erilaisiin tapahtumiin puhuttiin.
  On helpompi lähteä, kun joku hankkii valmiiksi esimerkiksi liput ja ottaa selvää asioista etukäteen.

  Kiitos kommentistasi Hymyilevä!

  VastaaPoista

Kiitos komentistasi! ♥