Google+ Followers

perjantai 11. syyskuuta 2015

Päivä Ruokkeella ulkoruokinnassa

Ruokkeen lomakylä Kiteen Kesälahdella.


Päivitykset ovat tällä viikolla olleet harvanlaisia. Syynä on se, ettei vanha ehdi enää niin paljon. Säilöttykin on, ja lisäksi olin eilen Eläkeliiton Tohmajärven osaston liikuntaretkellä mukana Kiteen Kesälahden Ruokkeella. Kaikki kuvat on sieltä.

Ruokkeella en ole aikaisemmin käynytkään, joten kiitokset Raunille, joka penäsi minua lähtemään syysretkelle. Meitä oli lähes täysi linja-autollinen eli 41 henkeä. Paikalla olivat tietenkin myös Kiteen Eläkeliiton yhdistyksen jäsenet, joista osa oli varmasti töissä.

Ruokkeen lomakylä sijaitsee Puruveden rannalla. Se on maakuntamme upeimpia järviä. Täällä Ruokkeella järjestetään monia erinimisiä kalastuskilpailuja, kuten Puruveden syysuistelu ja Puruvesi-meeting.

LIikunnanohjaamme nimeä en laittanut muistiin, vaan he, jotka tuntevat tämän herakasti nauravan rouvan, tietävät sen sanomattakin. 

Hän oli meidän liikunnanohjaajamme.


Päivä oli lämmin ja kaunis kuten ehkä kuvasta huomaa. Tuulta oli myös ilmassa, josta syystä päivälämpötila ei noussut liian korkeaksi. Tänään on jo lämmintä auringossa yli 20 astetta, mikä ajankohtaan nähden harvinaisen paljon!

Menossa alkulämmittely.
Ihana Puruvesi, jossa voi uida ja kalastaa...

Ruokkeen lomakylän esittelyvideossa on hieno kohtaus auringonotosta tämän upean järven rannalla. Kesä oli tosiaan sateinen eikä kuumakaan, mutta elo- ja syyskuu ovat säiden puolesta olleet ihanteellisia lomanviettokuukausia. 

Punaiset syysleimut kukkivat yhä - ja tuoksuvat!

Söimme makoisan lounaan lomakylän terassilla, josta kiitokset henkilökunnalle. Terassi on paikka, jossa voi ruoan jälkeen vähän pyörähdella tanssilattialla. Meille ei tosin sitä ollut varattu. Sen sijaan pelasimme erilaisia pelejä, joita ohjaajamme opasti meitä pelaamaan.  Tikanheittoa ja pienoisgolfia saattoi myös pelata. Me pelasimme Mojoa, joka on kyykän tapainen peli.

Lämmin kiitos isännillemme, joka täytti toiveemme. Kävelylenkkejäkin oli useita eri mittaisia!

Ensi syksynä on Eläkeliiton Tohmiksen vuoro järjestää liikuntaa Kiteen E-liittolaisille. Heidät toivotettiin tervetulleiksi Siirin polulle Kaurilan kylätalolle. Viesti on otettu vastaan kauniilla puheilla ja lämpimillä kiitoksilla!

Saunoja ja muita apurakennuksia.
Asuntovaunualue on aika laaja.

Pohjois-Karjalasta löytyy monia hienoja lomanviettoapaikkoja, joihin en ole käynyt tutustumassa. Tämä Ruokkeen lomakylä on varmasti yksi alueemme parhaista!

Oikein antoisaa ja kaunista viikonloppua kaikille lukijoilleni!
                                          Aili-mummo

8 kommenttia:

 1. Mekin olemme pari vuotta sitten käyneet Kesälahdella, sillä ystävämme asuvat siellä ja juuri kauniin Puruveden rannalla. Ei voi olla ihanampaa paikkaa asua.

  Suloista syysviikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa että on sinulle tuttua seutua!
   Puruvesi on todella ihana, on kuin ulkomaan rivieralla..;)

   ♥♥

   Poista
 2. Mukavia retkiä nuo linja-autoretket. Huoletonta matkustamista. Matkalla yleensä ruokaillaan ja opastuskin toimii. Minulle tuli Puruvesi tutuksi vasta Sinun postauksen ansiosta. Kiitos siitä!

  VastaaPoista
 3. Todella mukavia retkiä...;)
  Ole hyvä Sulo; niin sitä ihminen oppii! ♥♥

  VastaaPoista
 4. Kiva reissu :) Mukavaa viikonloppua sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli todella;)
   Kiitos Mai; kuin myös sinulle ♥♥

   Poista
 5. Viihtyisän ja toimivan näköinen paikka.
  Olen kerran käynyt Kesälahdella tapaamassa kummitätiäni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä Ruoke todella on..:)
   Kesälahti on hieno paikka! ♥♥

   Poista

Kiitos komentistasi! ♥