Google+ Followers

perjantai 15. huhtikuuta 2016

Olli Riikonen ilmottautui...

http://www.suomenmaa.fi/?app=NeoDirect&com=6%2F3%2F102261%2F2a33003211&t=Kisaan-kolmas-nimi-Olli-Riikonen-pyrkii-keskustan-puoluesihteeriksi&utm_campaign=shareaholic&utm_medium=facebook&utm_source=socialnetwork
Nyt Tohmajärvi sai nimensä uutismediaan, kun kunnanjohtajamme joka on ollut monessa mukana ilmottautui Keskustan puoluesihteerikisaan. Toivon mukaan hän tulee saamaan kannatusta tähän tehtävään. Olli on ollut nuoresta lähtien hyvin aktiivinen henkilö politiikassa, kävi pitämässä mm. Tohmajärven Keskustan kunnallisjärjestölle esittelyitä ajatuksistaan lukioikäisenä.

Ollin ansioluettelo on mittava. Hän oli Keskustanuorten puheenjohtaja vuosina 1991-95, kahden pääministerin (Esko Aho ja Matti Vanhanen) erityisavustajana. Sitten Pohjois-Karjalan Maakunta-asiamiehenä (2003-2005) ja vuodesta 2005 Tohmajärven kunnan johtajana. Koulutukseltaan hän on hallintotieteiden maisteri. Kunnanjohtajan työstä hän on saanut runsaasti kokemusta, ja selvittänyt vaikeat tilanteet mielestäni hyvin.

Olli Riikonen (s.1968-) on paljasjalkainen tohmajärveläinen ja hänen vanhempansa asuvat yhtä täällä. Riikosella on perhettä vaimo ja kaksi poikaa. 

Ihan kaikki ihmiset eivät uskalla tulla kotikuntansa kunnanjohtajiksi. Se voi olla kotikenttäetu, mutta myöskin -haitta. Me jotka tunnemme hänet pitkältä ajalta, odotamme paljon kunnanjohtajaltamme, mutta usein on vielä edessä oppivuodet, jotka eivät ole mitään herkkua. Niitäkin vuosia on ollut useita, mutta hän on hoitanut nekin asiat mallikkaasti kotiin.

Toivotan kaikille lukijoille mukavaa ja aurinkoista viikonloppua!
                           Terveisin Aili-mummo


2 kommenttia:

Kiitos komentistasi! ♥