perjantai 13. toukokuuta 2016

Elisabeth Adler: Talo maallaOstin Elisabeth Adlerin romaanin Talo maalla Suuresta Suomalaisesta Kirjakerhosta. Sen on suomentanut Satu Leveelahti, se on pokkari, jonka on kustantanut Gummerus, ja se on painettu Tanskassa (2015), ja siinä on 363 sivua; ISBN 978-951-20-9920-7.

Elävästi kirjailtua naisten viihdettä rakkaus- ja jännitysteemoineen. Adler sopii hyvin kesälukemiseksi, tätä on mukava makustella varjossa loikoillen.

Elisabeth Adlerin romaanin Kesä Toscanassa luin kaksi vuotta sitten, ja postasin siitä. Olen lukenut sen jo kolmeen kertaan. Miellyttävää lukemista siis.

Juonipaljastuksia:

Kotirouva Caroline Evans on kirjassa 38v. ja hän on eronnut. Hänellä on 15v. tytär, joka aiheuttaa äidille päänvaivaa. He ovat asuneet Singaporessa perheenä, mutta avioeron tultua äiti ja tytär matkaavat kotimaahan Englantiin, ja asettuvat asumaan Oxfordshireen, missä he ystävystyvät työnantajiensa, bubin omistajien kanssa. Caroline tutustuu paikallisiin ihmisiin ja saa heistä myös ystäviä. Hän ostaa kylästä vanhan navetan, jonka aikoo kunnostaa kodikseen.

Kylässä asuu myös pari mielenkiintoista poikamiestä, joista toinen kiinnostaa Carolia kovasti, ja molemmat miehet ovat kiinnostuneita Carolista. Myös Issy eli Isabel, Carolin tytär, saa ystävän bubin henkilökunnan lapsesta. 

Issylle vanhempien eroaminen oli trauma. Vielä isompi trauma tulee siitä, kun Singaporesta tulee tieto, että James Evans on tappanut itsensä. Issy ei voi sitä millään uskoa, hän on varma siitä, että isä on murhattu.

James Evans on toiminut liikemiehenä Singaporessa. Hänellä on ollut pari läheistä kaveria, joiden kanssa hän on hoitanut bisnestään. Gayle Lee ja kiinalainen naishenkilö, jolla oli yhteyksiä mafiaan ja toinen oli vanha tuttu Mark Santos, perheystävä. Myöhemmin Carolille selvisi, että Gayle Lee oli myös hänen aviomiehensä rakastajatar. 

Näistä lähtökohdista on menestyskirjailija Elisabeth Adler tehnyt hienon 'sopan', jossa lukijalla on viihdytystä ja iloa runsain määrin. Uskonpa että Adlerilla on joukko ihailijoita, jotka lukevat kaikki hänen teoksensa.

Tapahtuu vielä monta asiaa, ennen kuin tämä kirja on lopussa. Jännitystä ja romantiikkaa, helppoa ja kivaa luettavaa, kuka voisi enempää kesäkirjalta vaatia?

Kaunista helluntaiviikonloppua teille lukijoille!
                     Aili-mummo


10 kommenttia:

 1. Näitä olen joskus lukenut silloin, kun kaipaan helppoa luettavaa ja haluan tyhjentää pääni.
  Siihen ne ovat aivan sopivia!
  :D
  Helluntaita sinullekin. Terkuin Eila Ilona Elisabet. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat siis pääntyhjennyskirjoja; sellaisiakin tarvitaan! Kiitos, kuin myös sinulle & co!♥♥

   Poista
 2. Tämä kirja ei ole minulle tuttu, mutta Kesä Toscanassa on tullut luetuksi. Mukavaa, rentouttavaa lukemista. Kiitos vinkistä. - Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä Anneli, siitä vaan lukemaan..:)
   Kiitos, samoin sinulle!♥♥

   Poista
 3. Kuulostaa juuri keveältä kesäkirjalta. Ja kesä Toscanassa kelpaisi kyllä minullekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin, Mine!
   Se on tosiaan sangen vetävä kirja..:)

   ♥♥

   Poista
 4. Kuulostaa oikein kivalta kesäkirjalta. Kesä Toscanassa on tuttu kirjana ja elokuvana. On kyllä oikea kaipuu Italiaan :)
  Hyvää viikonloppua, meillä onneksi sataa, sillä maa on rutikuivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Italia on hieno paikka, en ole käynyt...
   Kiitos, samoin sinulle!
   Hienoa että sataa, kuivaa on ollutkin!

   ♥♥

   Poista
 5. Kylläpä tapahtuu paljon, jos on talo maalla. Tässä on ihan varansa piettävä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, onhan niitä vielä muutama..;) Van tää on Englannissa. Ja oikeestaan pitäs olla vanha navetta tai liävä muala, oisko parempi?

   Poista

Kiitos komentistasi! ♥