Google+ Followers

maanantai 17. lokakuuta 2016

♥ Oikeus vai vääryys? ♥

Ilotulitus Sotsin olympialaisten avajaisista.

Päättyykö pian nämä bakkanaalit
joita maanpäällä juhlitaan! 
Mahtava mies melskaa täällä
muita uhkaillen ja pommittaen.
"Minun kansani voittaa nämä kisat!"
hän uhkuu täynnä itseään.
Vääryydellä, doupingilla ja valehtelulla on 
aina "oikeus" puolellaan.
Hei, vääryydellä ja valehtelulla
on aina "oikeus" puolellaan!


- AILI NUPPONEN -

  
Ilotulitus paikasta joka ei jäänyt mieleen.


Elämme todella mielenkiintoisia ja vaarallisia aikoja, sen on huomannut koko Eurooppa ja useimmat muutkin vapaat maat. Lueskelin äsken päivän lehtiä saadakseni selkeän näkemyksen asiaintilasta. Ihmiskunta tarvitsisi rauhaa, rakkautta ja kärsivällisyyttä selvitäkseen nykyisistä ajan haasteista. On kuitenkin totta, että jotkut haluavat mieluummin sotaa kuin rauhaa, sillä se palvelee näiden mahtimiesten valtapyrkimyksiä. 

Sota Syyriassa jatkuu melkein viimeiseen ihmiseen asti. Armoa ei saa kukaan, ei lapset, ei vanhukset, ei naiset, he siviiliväestö ovat sodan kohteita. Miehet pakenevat pitkin ja poikin Eurooppaa henkensä hädässä. Miljoonia ihmisiä on jo lähtenyt, lähteekö loputkin perässä? 

Nämä kalaasit eivät pääty hyvin, hyvä on jos joskus päättyvät sitten, kun kaikki rakennukset on pommitettu sorakasoiksi. Ihmistä pahempaa ja vaarallisempaa petoa ei ole luotu, niin se on! Se sivistys, minkä ihminen on luonut, on vain pintasively, sisäpuoli on täynnä raadonhajua ja pedonhengitystä. 

Pian on myös USA:n presidentinvaalit, saamme kohta nähdä kuka nämä vaalit voittaa ja kuka häviää. Jos mr Trump tulee valituksi presidentiksi, tulee yksi paha lisätekijä tähän maailman kaaokseen. Ja sitä ei maailma eikä USA ansaitse. 

Sama teksti kuin edellä olevassa kuvassa.

Eilen juhlimme kahden neidon synttäreitä, vanhimman ja nuorimman. Vanhin käy peruskoulun yhdeksättä luokkaa, ja nuorin toista luokkaa. Joimme kahvia ja söimme täytekakkua, kuten tapana on ollut. Yksi serkkukin oli kylässä, hänellä on lukion viimeinen vuosi menossa. 

Niin äkkiä ne vuodet lentää ohi, lapsuus on melkein takana, nuoruus edessä. Enpä totisesti toivo lisää harmeja näiden lasten taivaalle ja sydämiin. 

1960-luvun alussa maailman tilanne oli jotenkin samanlainen, kun Kuuban kriisi, USA ja Neuvostoliitto olivat vähällä aloittaa sodan. Silloinkin mietin, onko meillä enää huomista vai eikö ole. Onneksi kriisi kuitenkin laukesi, ja ihmiset huokasivat helpotuksesta. Voisipa nytkin käydä yhtä hyvin, mutta paljon pitäisi muuttua! ♥

Pohjoisessa on jo tullut lunta, pian sitä voi olla meilläkin!
Toivotan lukijoilleni hyvää alkanutta viikkoa ja rauhaa sydämiin! ♥♥♥
                                   Terveisin Aili-mummo

6 kommenttia:

 1. Maailmasta ei kannata etsiä turvaa. Se on vissi se. Joka puolella heiluu ja tutisee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan totta: ihmisessä ei turvaa ole, vain kauhua ja kuolemaa!!!

   ♥♥♥

   Poista
 2. Mistä kaikki johtuu???
  miksi kaikki hyvä opetus kielletään.?
  Miksi lapsilta kielletään kouluissa usko hyvään?
  10 käskyä ei noudateta koska.
  Mikai?
  Eihän sitä enään pidetä tarpeena.

  Kiitos Aili kirjoituksestasi. siunausta sinulle ja läheisillesi.

  VastaaPoista
 3. Juuri kun sain vastauksen kirjoitettua katkesi sähköt!

  Ihmettelen kovasti sitä, jos koulu kieltää hyvän. Silloinhan jää jäljelle vain paha, ja se on liian vaarallinen asia lapsille ja aikuisille. Käskyjä ei uskota, koska ei kunnioiteta Raamatun sanomaa. Olemme uuspakanoita!!!
  Ole hyvä Sylvi-ystävä! Siunausta sinulle ja rakkaillesi siellä Ruotsissa.♥♥♥

  VastaaPoista

Kiitos komentistasi! ♥