Google+ Followers

lauantai 1. heinäkuuta 2017

♥ Potsijuhla parhaimmillaan ♥


https://www.youtube.com/watch?v=UgY4aNnsKIs&feature=player_embedded
Esa A. Luukkainen Raimo Matikaisen haastateltavana 2013.


Tohmajärvi juhlii parhaillaan vuotuista pitäjäjuhlaansa, Potsipäiviä. Niitä on vietetty jo vuodesta 1975 kuntakeskuksessamme ja eri tapahtumina myös sivukylillä. Varsin suuri joukko entisiä ja nykyisiä tohmislaisia kokoontuukin yhteen muistelemaan vanhoja 'hyviä aikoja'. Monet sukupolvet kokoontuvat yhteen ja pitävät tapaamisiaan vanhassa koulukeskuksessa tai ehkä muuallakin. Lauantaipäivä on yleensä pyhitetty hauskanpidolle Potsitorilla, joissa itsekin olin viime kesänä mukana.

Nämä videot valitsin erään monilahjakkaan tohmajärveläisen (Esa A. Luukkaisen) kunniaksi. Mies joka on tehnyt yhtä ja toista kulttuurimme saralla ja tekee jatkuvasti. Musiikki on ollut hänelle voimavara ja mahtava elämys, kuten myös meille kuulijoille. Hän järjestää myös uusia oopperaesityksiä ja konsertteja Joensuussa iloksemme.

Vielä huomenna ehtii käydä tutustumassa Tohmajärveen, sen hienoihin maisemiin ja nähtävyyksiin. Myös tästä blogista löytyy suuri määrä esittelyitä pitäjämme eri kohteista. Netistä ja FB:sta saa lisää tietoa näistä. 

Toivotan lukijoilleni ihanaa heinäkuun alkua AD 2017. Olkoon se kaunis ja lämmin!
                                         Terveisin Aili-mummo6 kommenttia:

 1. Ihanaa heinäkuuta sinulle Aili <3

  VastaaPoista
 2. Potsipäivät olisi juuri alkaneet, mutta lähdimme alta pois eikä päästy paikan päälle kokemaan. Ehkä jonakin toisena kesänä.

  VastaaPoista
 3. Kiva, kun tuollaisia päiviä järjestetään. Varmasti siellä on monta iloista tapaamista ja jälleennäkemistä. Kelitkin suosivat!
  Mukavaa sunnuntaipäivää Sinulle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on ollut, upeassa säässä on kaikki parempaa ja hauskempaa!

   Oikein hyvää alkanutta heinäkuuta ja uutta viikkoa sinulle, Piipe♥♥♥

   Poista

Kiitos komentistasi! ♥